محمد رستمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان این سخن از مقام معظم رهبری که فرمودند: «یکی از راه های ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان دانشگاهها، برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه است»، گفت: متاسفانه در سالیان پیش و حال حاضر کمتر در این زمینه تلاش شده است و باید رابطه دانشگاه و صنعت را بهبود بخشیم. نتیجه این بی توجهی این شد که دانشگاهها به سوی مدرک گرایی و به طبع آن دانشجویان هم در این مسیر حرکت کرده اند و باعث شد که تعداد زیادی فارغ التحصیل غیر متخصص داشته باشیم.
وی افزود: وظیفه مسئولان دانشگاهها آشنا کردن دانشجویان با واقعیات صنعت امروز کشور به عنوان پایه اقتصادی مهم کشور است که از راههای مختلفی از جمله بازدیدهای علمی، تشکیل کارگاههای دانش بنیان و امکان پذیر میباشد و دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاهها باید به جای آنکه دانشجویان را به رفاه گذراندن کارآموزی معطوف کنند، با همکاری گروههای آموزشی زمینه را برای ارتباط موثر آنها با صنعت ایجاد کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند بیان داشت: متاسفانه عده ای می خواهند کار فرهنگی را با کنسرت و اردوهای مختلط تعریف کنند و به دنبال این هستند که به اسم جشن و یا هر چیز دیگری کنسرت خود را برگزار کنند و کار فرهنگی را عملا نواختن موسیقی در مجالس حتی مجالس علمی میدانند؛ بنابراین باید آگاه باشیم که این موضوع، موضوع جابجا کردن فرهنگ و اعتقادات مردم است و باید به آن توجه خاصی شود؛ چراکه بنابر فرموده مقام معظم رهبری «ترویج موسیقی بی هدف اصلا توجیح پذیر نیست» و بنابراین هیچ دلیلی برای برگزاری این کنسرت ها و اردوهای مختلط وجود ندارد.
رستمی گفت: مسلما آن چیزی که از بدنه نیروها و تشکلهای مومن بیرون می آید با توجه به آیات و روایات و مستندات میباشد و تنها کسانی که دغدغه دارند برای احیای اسلام ناب محمدی(ص) این نیروها هستند و اگر اینها منزوی شوند دانشگاه به جولانگاه افراد سودجو تبدیل خواهد شد شود.
وی افزود: متاسفانه همیشه عده ای سعی دارند دین را در دانشگاه به حاشیه ببرند و مورد فشار قرار دهند و این موضوع را بر تشکلهای مومن و انقلابی اعمال میکنند و لازمه آن این است که این تشکلها قدرت یابند تا بتوانند دانشگاه را از معرض آسیبها نگه داشته و تمامی منویات مقام معظم رهبری را در دانشگاهها پیگیری کنند.
رستمی با بیان اینکه رشد علمی کشور همچنان رشد خوبی است، گفت: متاسفانه در این دو سال از شتاب آن کم شده است و این مستلزم آن است که به علم و دانش و علوم عملیاتی بیشتر توجه شود تا به همان روال گذشته که رشد علمی کشور 13 برابر سرعت جهانی بود برسیم.
وی خاطرنشان کرد: برای افزایش رشد علمی کشور باید جو سیاسی در دانشگاهها را کم کنند و از رفتارهای جناحی با دانشجویان و مسئولان دانشگاه جلوگیری شود.